Sjukhuspersonal befriar hand

Jag har ju glömt att rapportera läget med min hand, för lite bakgrund se inlägg ”kloka föräldrar” och ”Effektiv operation”,

I fredags åkte jag  in till Kungälvs lasarett där de tog bort gipset och drog ut två stift (såg ut som två stoppnålar som stack ut ur handen). De hade skruvat in dem rakt genom huden och drog ut dem samma väg. Det kändes ingenting, jag som trodde det skulle göra ont.  

Nu ca sju dagar senare har jag fått tillbaka ca 75%’ rörlighet i handen och allt verkar bli bra till slut.

Appropå rubriken så läste jag någonstans att för att skapa intresse skall man försöka tänka som rubriksättare i tidningar.

/Beax
Min profil på Linkedin

[tag]sjukhuspersonal, handskada, lasarett[/tag]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *